Psikademi

Depresyon

Psikademi Depresyon: Depresyonla Başa Çıkmanın En Yenilikçi Yolu
6.994 Öğrenciler Kayıtlı
0
0 yorumu
  • Tanım
  • Müfredat
  • Yorumlar
Depresyon Logo (870 × 440 piksel)

Depresyonla başa çıkma konusundaki en yenilikçi yöntem olan Psikademi Depresyon’a hoş geldiniz! Bu program, depresyonla başa çıkma konusunda bilimsel ve işe yaradığı kanıtlanmış yöntemleri kullanabilmeniz için Dr Klinik Psikolog Cumhur Avcil tarafından oluşturuldu.

Neler Öğreneceksiniz?

Psikademi Depresyon sayesinde depresyon hakkında bilgi edinecek, depresyonun oluşmasına ve sürmesine katkıda bulunan düşünce alışkanlıklarınız hakkında farkındalık kazanacaksınız. Ayrıca, bu alışkanlıkları nasıl değiştirebileceğinizi ve günlük hayatta depresyonun devam etmesine yol açan alışkanlıklarınızı nasıl değiştirebileceğinizi öğreneceksiniz.

Kendi Kendinizi İzleyin

Depresyon seviyenizi düzenli olarak ölçerek gelişiminizi gözlemleyebileceksiniz. Son aşamada ise depresyonu yendikten sonra tekrarlamaması için neler yapmanız gerektiğini tam olarak biliyor olacaksınız.

Nasıl Başaracaksınız?

Her gün düzenli olarak uygulamaya girmeniz, içerikleri takip ederek önerilen çalışmaları ve egzersizleri yapmanız yeterli. Bu sayede depresyonun üstesinden gelmenin düşündüğünüz kadar zor olmadığını göreceksiniz.

Programın Süresi ve Etkinliği

Psikademi Depresyon 15 bölümden ve onlarca içerikten oluşuyor. Düzenli kullanım, daha hızlı ve etkili sonuçlar demek. Bazı kişiler birkaç haftada, bazıları birkaç ayda başarıya ulaşabilir. Önerimiz, her gün uygulamaya girerek içerikleri takip etmeniz ve 4 ya da 5 gün içerisinde bir bölüm bitirmeniz.

Ek Bilgiler

Psikademi Depresyon’u kullanırken başka tedavileri de sürdürebilirsiniz. Unutmayın, Psikademi Depresyon tıbbi bir tedavi değil, ancak tıbbi tedavilere ek olarak veya depresyonla başa çıkmak için kişisel olarak kullanımında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Kurs ayrıntıları
Dersler 105
Testler 2
Seviye Başlangıç